a szimbiózis...

symbiont© - a műszaki webáruházak segítője

A symbiont©, egy webáruházba integrálható, platform független termék információs rendszer, mely hatékony segítséget nyújthat a műszaki / számítástechnikai webáruházaknak. A szimbionta, a webáruházba épülve, a webáruházzal szorosan együttműködve támogatja az értékesítési folyamatot.

 

(A szimbiózis, szervezetek kölcsönösen hasznos együttélése.)

Értékesítsen nagyobb hatásfokkal!

Nem elég a webáruházba becsalogatni a vevőket, ott kell őket tartani, és a személyes kapcsolat meggyőző ereje nélkül kell tudni eladni a termékeket. Nem állíthat minden termék mellé napi 24 órában egy eladót, aki segíti az érdeklődőt a választásban. Egy webáruházában a termékeknek saját magukat KELL tudniuk eladni!

Szerezze meg látogatói bizalmát!

A részletes, és pontos termékinformációk szakértelmet és így megbízhatóságot sugalmaznak. Ez az első vásárlás előtt, a bizalom kiépítésének az egyik fontos eszköze lehet.
Ha nem sikerül kiépíteni a bizalmat, a vásárlás is elmarad!

Miben segít Önnek a symbiont© ?

A korrekt termék információk, termékfotók, specifikációk elkészítése, feltöltése idő- és munkaigényes folyamat. De a symbiont© automatikusan megoldja ezt Ön helyett! Integrálja a rendszert áruházába, az alábbi funkciók azonnal elérhetőek lesznek a termékekhez* :

Ha a látogató megnyit egy termék adatlapot, a webáruházba beépült "szimbionta" automatikusan azonosítja a terméket, lekéri a szerverünktől az adott termékre vonatkozó információkat, és megjeleníti azt, mintha a webáruház szerves része lenne.

A symbiont© komplex információs szolgáltatással bővíti a webáruháza termék adatalapjait, így önnek nem kell többet a termékleírásokkal bajlódnia. Az eddig erre szánt időt, fordíthatja az értékesítés egyébb feladataira. (akciók kidolgozása, kapcsolatépítésre a vevőkkel, stb...)


Termékek összehasonlítása

Webáruháza nem támogatja a termékek összehasonlítását? A symbiont© integráció erre is megoldást jelent! Képes a kiválasztott termékek paramétereit egy oldalra kigyűjteni, segítve ezzel a vásárlót a tájékozódásban.

 

Ezek a funkciók akkor is elérhetővé válnak, ha webáruház rendszere eddig nem támogatta ezeket!

Mibe kerül ez Önnek?

Ha rendszeresen frissíti, webáruháza termék adatlapjait és nem elégszik meg a nagykerektől kapott - sokszor hiányos és száraz - leírásokkal, akkor tisztában van vele, hogy ez meglehetősen időigényes feladat. Ha csak napi egy órát szán a termékadatok szerkesztésére, a symbiont© már megéri Önnek!

Mire lehet elég napi egy óra?

A symbiont© ezzel szemben teljes termékinformációt* szolgáltat, már a telepítés pillanatától.

Hogyan integrálható a webáruházba?

A rendszer, egy néhány soros javacript segítségével integrálható az oldalba. Ezt általában a webáruház fejlesztője / üzemeltetője tudja elvégezni. Több webáruház rendszerrel és webáruház fejlesztővel is kapcsolatban állunk, így ezekben az esetekben a "szimbionta beültetése" pár perc alatt elvégezhető.

Ha szeretne többet tudni az integrációról, ITT találhatja a részletes leírást.

 

* A termékek adatbázisa folyamatosan bővül. (Jelenleg mintegy 4.150 termék, és több mint 17.800 termékfotó található meg rendszerünkben)

 

Partnereink

gemstone web design
Gemstone e-Market
Eshop-gyorsan.hu