adatbázis

symbiont© termékinformációs adatbázis

Termékinformációs adatbázisunkat, partnereinkkel együttműködve folyamatosan bővítjük. Jelenleg mintegy 4.150 termékről tudunk részletes termékinformációkat szolgáltatni. A simbiontát befogadó webáruházak a teljes tudásbázist használhatják oldalukon.

Termék leírások, specifikációk

Bővülő adatbázisunkban, közel 100 gyártó mintegy 4.150 terméke található meg részletes leírással, specifikációkkal és több mint 17.800 termékfotóval.

Értékelések, vélemények

Vásárláskor az egyik legnagyobb meggyőző erő, az elégedett vevők véleménye. Sok webáruház rendszer támogatja a termékek értékelését, kommentek írását, de a tapasztalatok szerint a látogatók ritkán élnek a hozzászólás lehetőségével.

A symbiont© több webáruházból gyűjti a termékekkel kapcsolatos értékeléseket, észrevételeket, és ezeket elérhetővé teszi az Ön vásárlói számára is.

Termék tesztek, cikkek

Együttműködő partnereinknek köszönhetően, a termékekhez folyamatosan töltjük fel a legújabb cikkeket, termékteszteket. Így symbiont©-ot használó webáruházként, első kézből tájékoztathatja vásárlóit a termékekhez kapcsolódó információkról.

 

Törekszünk arra, hogy az adatbázis tartalma mind technikailag, mind a tények szempontjából pontos legyen, azonban ezt mégsem tudjuk garantálni, ezért a Weboldalon előfordulhatnak hibák. Felelősségünk az alábbiak szerint kizárt és/vagy korlátozott. bővebben »